Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» σε νησίδα κοντά στη Χάλκη

Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» σε νησίδα κοντά στη Χάλκη

Οι συμμετέχοντες, προερχόμενοι από Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Αγγλία χωρίστηκαν αρχικά σε δυο ομάδες και σκοπός τους ήταν να φτιάξουν το καλύτερο camp

Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» σε νησίδα κοντά στη Χάλκη
Το παιχνίδι επιβίωσης «The Island», στο νησάκι Αλιμνιά, κοντά στη Χάλκη, βρίσκεται ήδη στα μισά και οι δοκιμασίες συνεχίζονται. Οι 20 σύγχρονοι ναυαγοί τις πρώτες πέντε ημέρες πέρασαν δεκάδες δοκιμασίες και ήδη όλα δείχνουν πως η τελική κατάταξη έχει καθοριστεί. Από την περασμένη Πέμπτη όπου ξεκίνησε το νέο τουριστικό προϊόν του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Beyond Borders» με έδρα το Βέλγιο, κέρδισε τις εντυπώσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου και προβάλλεται να ανταλλάσσουν σχόλια αλλά και να ενθαρρύνουν τους παίκτες. 

Οι συμμετέχοντες, προερχόμενοι από Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Αγγλία χωρίστηκαν αρχικά σε δυο ομάδες και σκοπός τους ήταν να φτιάξουν το καλύτερο camp. Κατασκευάστηκε το ανατολικό και δυτικό camp τα οποία βαθμολογήθηκαν από τους διοργανωτές, με το πρώτο να υπερέχει σημαντικά. Ακολούθησαν πρωτότυπες δοκιμασίες όπως να κρατούν επί ώρα στα χέρια τους βαριές πέτρες χωρίς να κουνηθούν ή να παραμένουν κατά τη διάρκεια της νύχτας με τα μάτια δεμένα πάνω σε μια αιώρα κρατώντας επίσης πέτρες. Στο καθημερινό τους πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται το ψάρεμα και το μαγείρεμα ενώ όλοι οι ναυαγοί απολαμβάνουν την παραδεισένια ομορφιά του ακατοίκητου νησιού. Πάντως, οι υπεύθυνοι του βέλγικου τουριστικού γραφείου έχουν έρθει σε συμφωνία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ώστε να πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά.

Πάρτε μια ιδέα από τα γυρίσματα του παιχνιδιού

Κλείσιμο













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης