Ανήλικοι μετέφεραν 130 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Ανήλικοι μετέφεραν 130 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Σύλληψη τεσσάρων νεαρών -δυο Ελλήνων από τους οποίους η μια ανήλικη κοπέλα- και δυο Αλβανών στα Ιωάννινα

Ανήλικοι μετέφεραν 130 κιλά χασίς στα Ιωάννινα
Ακόμη και ανήλικα παιδιά επιστρατεύουν τα καρτέλ των ναρκωτικών από την Αλβανία για να πλημμυρίσουν τη χώρα με μεγάλες ποσότητες χασίς! Αυτό αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη τεσσάρων νεαρών -δυο Ελλήνων από τους οποίους η μια ανήλικη κοπέλα- και δυο Αλβανών στα Ιωάννινα.

Η 17χρονη Ελληνίδα μαζί με έναν 20χρονο επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας να κινείται ύποπτα στη Γέφυρα της Βροσίνας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Στο εσωτερικό του χώρου αποσκευών βρέθηκαν σάκοι οι οποίοι περιείχαν συνολικά 131 κιλά και 850 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αλβανικής προέλευσης.

Αμέσως μετά, συνελήφθησαν και οι προπομποί του ζευγαριού των Ελλήνων, δυο Αλβανοί ηλικίας 22 και 17 χρόνων που επέβαιναν σε δεύτερο όχημα το οποίο εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση. Οι διακινητές θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης