Καλαμάτα: Το τσιγαριλίκι... αποκάλυψε χασισοφυτεία και παράνομα όπλα

Καλαμάτα: Το τσιγαριλίκι... αποκάλυψε χασισοφυτεία και παράνομα όπλα

Η κατηγορία θα ήταν μικρή, αν δεν ανακάλυπταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μια χασισοφυτεία και τα όπλα 

Καλαμάτα: Το τσιγαριλίκι... αποκάλυψε χασισοφυτεία και παράνομα όπλα
Την ώρα που κάπνιζαν μαζί ένα τσιγαριλίκι βρέθηκαν με... χειροπέδες ένας 61χρονος και ένας 49χρονος στο χωριό του πρώτου στο Δήμο Καλαμάτας. Η κατηγορία θα ήταν μικρή, αν δεν ανακάλυπταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μια χασισοφυτεία και τα όπλα που κατείχαν παράνομα.

Στον προαύλιο χώρο της αποθήκης του αγροκτήματος του 61χρονου βρέθηκαν 18 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,30 εκατοστών και στο εσωτερικό της ακατέργαστη κάνναβη βάρους 382,8 γραμμαρίων μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής. Αλλά και στο σπίτι του 49χρονου, σε διπλανή τοπική κοινότητα, κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

*** Με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ένας 44χρονος όταν, κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, βρέθηκε ένα πιστόλι με ένα φυσίγγιο στον γεμιστήρα. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης