Έφεραν από την Αλβανία σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης

Έφεραν από την Αλβανία σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 41 και 20 χρόνων κατευθύνονταν προς τα ενδότερα του νομού Φλώρινας, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς 

Έφεραν από την Αλβανία σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης
Πεζός μετέφερε μια σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από την πατρίδα του ένας νεαρός Αλβανός μέσα από κρυφά μονοπάτια της μεθορίου, αλλά στην Κρυσταλλοπηγή τον περίμενε ένας συμπατριώτης του για να τον παραλάβει με το αυτοκίνητό του.

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 41 και 20 χρόνων κατευθύνονταν προς τα ενδότερα του νομού Φλώρινας, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Μέσα, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 647 γραμμαρίων, τις οποίες είχε μεταφέρει ο 20χρονος από το αλβανικό έδαφος. 

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο του 41χρονου, 70 ευρώ και 18.900 λεκ Αλβανίας και δυο κινητά και οι δυο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για  εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης