Γύριζε στα χωριά της Εύβοιας και ψώνιζε με πλαστά

Γύριζε στα χωριά της Εύβοιας και ψώνιζε με πλαστά

Πρόλαβε και εξαπάτησε τέσσερις εμπόρους πριν συλληφθεί -Τον τσάκωσαν δύο καταστηματάρχες

Γύριζε στα χωριά της Εύβοιας και ψώνιζε με πλαστά
Περιοδεία στις κοινότητες της Εύβοιας έκανε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 23χρονος Έλληνας και έμπαινε από μαγαζί σε μαγαζί για να ψωνίζει προϊόντα μικρής αξίας και να πληρώνει με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Ώσπου να συλληφθεί, είχε εξαπατήσει τέσσερις εμπόρους και είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο σε άλλους δυο.

Οι υπάλληλοι των δυο τελευταίων καταστημάτων σε περιοχές της Νέας Αρτάκης και του Προκοπίου ήταν αυτοί που αντιλήφθηκαν ότι πλήρωνε με «πέτσινο» χρήμα και ειδοποίησαν αστυνομικούς του σταθμού Ψαχνών, που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις με τη βοήθεια συναδέλφων τους από τα τμήματα Νέας Αρτάκης και Μαντουδίου.

Τελικά, ο νεαρός παραχαράκτης συνελήφθη στα Ψαχνά και πάνω του κατασχέθηκαν τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, 900 γνήσια ευρώ και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ.

Όπως διαπιστώθηκε, είχε ήδη ψωνίσει με τον ίδιο τρόπο σε τέσσερα καταστήματα στα Ψαχνά, τη Νέα Αρτάκη και το Προκόπι. Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης