Πέντε άτομα μετέφεραν 105 κιλά χασίς στην Ορεστιάδα!

Πέντε άτομα μετέφεραν 105 κιλά χασίς στην Ορεστιάδα!

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο όχημα, ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πίσω μέρος του όπου ήταν προσεκτικά κρυμμένες 75 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 105 κιλών και 261 γραμμαρίων

Πέντε άτομα μετέφεραν 105 κιλά χασίς στην Ορεστιάδα!
Ένα βαν που κινούνταν ύποπτα στην εθνική οδό Αρδανίου– Ορμενίου κίνησε την περιέργεια των ανδρών του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και το ακινητοποίησαν. Όπως αποδείχθηκε, πέτυχαν διάνα καθώς οι πέντε επιβάτες του μετέφεραν πολύ μεγάλη ποσότητα χασίς.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο όχημα, ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πίσω μέρος του όπου ήταν προσεκτικά κρυμμένες 75 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 105 κιλών και 261 γραμμαρίων! Αμέσως, συνελήφθησαν ο 33χρονος Έλληνας οδηγός που έφερε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, ο 26χρονος Έλληνας συνοδηγός και τρεις αλλοδαποί, δύο Αφγανοί ηλικίας 25 και 21 χρόνων και ένας 25χρονος Σύρος, που επέβαιναν στο βαν.

Οι πέντε δράστες παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που ανέλαβαν την προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, καθώς και για πλαστογραφία. Το βαν κατασχέθηκε, όπως και ένδεκα κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι επιβάτες του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης