Νέα Μάκρη: Συνελήφθη επ' αυτοφόρω 45χρονος που «άνοιγε» σπίτια

Νέα Μάκρη: Συνελήφθη επ' αυτοφόρω 45χρονος που «άνοιγε» σπίτια

Ο συλληφθείς, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, παραβίαζε τα παράθυρα και έμπαινε στο εσωτερικό τους, παίρνοντας κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα

Νέα Μάκρη: Συνελήφθη επ' αυτοφόρω 45χρονος που «άνοιγε» σπίτια
Ένας 45χρονος Αλβανός συνελήφθη επ' αυτοφώρω, στη Νέα Μάκρη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, για κλοπή από οικία στην περιοχή. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία, ο δράστης λίγο πριν από τη σύλληψή του, με έναν ακόμη συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, είχαν διαρρήξει αρχικά εξοχική κατοικία, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα και στη συνέχεια μπήκαν σε παρακείμενη οικία. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, διέπραττε συστηματικά κλοπές σε σπίτια. Συγκεκριμένα, παραβίαζε τα παράθυρα και έμπαινε στο εσωτερικό τους, παίρνοντας κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί δέκα κλοπές στη Νέα Μάκρη. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι ο 45χρονος δεν είχε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και σε βάρος του ασκήθηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης