Συνελήφθη στο Μενίδι Ρώσος που είχε αρπάξει 1 εκατ. από ρωσική τράπεζα

Συνελήφθη στο Μενίδι Ρώσος που είχε αρπάξει 1 εκατ. από ρωσική τράπεζα

Το 2014, μπήκε στην τράπεζα Sberbank of  Russia και αφού άρπαξε 28.930.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 1.000.000 ευρώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Συνελήφθη στο Μενίδι Ρώσος που είχε αρπάξει 1 εκατ. από ρωσική τράπεζα
Στη σύλληψη ενός 35χρονου Ρώσου προέβησαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Μενιδίου, αφού είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος είχε διαπράξει μια περίεργη κλοπή το 2014, αφού με κάποιο τρόπο είχε προμηθευτεί τα κλειδιά της τράπεζας της Sberbank of  Russia αλλά και του χρηματοκιβωτίου. Έτσι, αφού έφτιαξε αντικλείδια, μπήκε στην τράπεζα αρπάζοντας 28.930.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 1.000.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι ρωσικές αρχές τον αναζητούσαν πραγματοποιώντας δεκάδες έρευνες.

Κλείσιμο
Τελικά, οι αρχές τον εντόπισαν στην περιοχή του Μενιδίου όπου και τον συνέλαβαν εκτελώντας το διεθνές ένταλμα. Στην κατοχή του είχε ένα πλαστό διαβατήριο με άλλα στοιχεία ταυτότητας. 

Για τη σύλληψή του ενημερώθηκαν οι ρωσικές αρχές,. Ο  35χρονος κρατείται και αναμένεται να εκδοθεί στη Ρωσία μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης