«Καυτή» εβδομάδα για 75 ζευγάρια swingers στην Κρήτη

«Καυτή» εβδομάδα για 75 ζευγάρια swingers στην Κρήτη

Θα διαμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες, πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου και θα ακολουθούν ένα πρόγραμμα που θα βασίζεται σε θεματικές βραδιές προκειμένου να διαμορφώνεται το κατάλληλο για την περίσταση κλίμα

«Καυτή» εβδομάδα για 75 ζευγάρια swingers στην Κρήτη
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συνολικά 75 ζευγάρια swingers, διαφόρων εθνικοτήτων ανάμεσά τους και Έλληνες, θα περάσουν έξι «καυτές» νύχτες με ανταλλαγή συντρόφων σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης, στο πλαίσιο διοργάνωσης του διεθνούς τουριστικού πρακτορείου SDC, που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδος ερωτικού τουρισμού.

Πρόκειται για 150 άτομα από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Χιλή και τη Νότια Αφρική.

Οι συμμετέχοντες στις ιδιαίτερες αυτές «διακοπές», με όρους εχεμύθειας και τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και διακριτικότητας που έχει εξασφαλίσει το τουριστικό πρακτορείο θα απολαύσουν έξι νύκτες με ερωτικά παιχνίδια ανταλλαγής συντρόφων.

Κλείσιμο


Οι swingers θα διαμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες, πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου και θα ακολουθούν ένα πρόγραμμα που θα βασίζεται σε θεματικές βραδιές προκειμένου να διαμορφώνεται το κατάλληλο για την περίσταση κλίμα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ή μάλλον για την ακρίβεια …τσουχτερό, είναι και το αντίτιμο των διακοπών αυτών, που ξεκινά από τα 1.299 ευρώ και φτάνει τα 4.300 ευρώ περίπου για κάθε σουίτα.

Οι swingers θα παραμείνουν στην Κρήτη μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου.

Πηγή: www.cretapost.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης