Ρεκόρ Γκίνες σε... πουέντ διεκδικεί η Θεσσαλονική

Ρεκόρ Γκίνες σε... πουέντ διεκδικεί η Θεσσαλονική

Χορευτές από τη Βόρεια Ελλάδα θα επιχειρήσουν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες χορεύοντας πάνω σε πουέντ, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο

Ρεκόρ Γκίνες σε... πουέντ διεκδικεί η Θεσσαλονική
Μια θέση στο βιβλίο Γκίνες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν χορευτές μπαλέτου από όλη τη Βόρεια Ελλάδα,  καταρρίπτοντας το ρεκόρ με το μεγαλύτερο αριθμό χορευτών που σηκώθηκε στις μύτες των πουέντ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το ρεκόρ θα επιχειρηθεί στις ομπρέλες της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου στις (17.30), με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα μπαλέτου.

Τον Αύγουστο του 2010, στο Central Park της Νέας Υόρκης, καταγράφηκε το παγκόσμιο ρεκόρ: ο μέγιστος αριθμός χορευτών σηκώθηκε ταυτόχρονα στις μύτες των πουέντ τους. Οι γραφικές φωτογραφίες διαδόθηκαν παντού στο διαδίκτυο και το flash-mob ακούστηκε σε όλον τον πλανήτη. Όμως, ο στόχος της Νέας Υόρκης ήταν να μαζευτούν χιλιάδες μπαλαρίνες -  και τελικά ήρθαν μόνο 241 άτομα!

Κλείσιμο
Την εκδήλωση διοργανώνει η  εταιρεία C-D-P Group (Grishko.gr), η οποία έχει ως στόχο της την διάδοση του μπαλέτου, αλλά και της κουλτούρας της χρήσης των πουέντ στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης