Φυγόποινοι Αλβανοί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιωάννινα

Φυγόποινοι Αλβανοί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιωάννινα

Σε βάρος των δύο ανδρών εκκρεμούσαν εντάλματα και καταδικαστικές αποφάσεις

Φυγόποινοι Αλβανοί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιωάννινα
Στη φυλακή οδηγήθηκαν δυο φυγόποινοι Αλβανοί που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε διαφορετικές περιοχές των Ιωαννίνων, ενώ ο ένας από αυτούς προσπαθούσε να διαφύγει στην πατρίδα του περνώντας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στην Κακαβιά.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στον 45χρονο Αλβανό,  διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ιωαννίνων και μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και χρήση πλαστού εγγράφου, με ποινή κάθειρξης επτά ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

Την ίδια τύχη επιφύλαξε ο εισαγγελέας και σε έναν 49χρονο Αλβανό που συνελήφθη στο Δελβινάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης 26 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης