Σέρρες: Νεαροί ληστές έστειλαν ηλικιωμένη στο νοσοκομείο

Σέρρες: Νεαροί ληστές έστειλαν ηλικιωμένη στο νοσοκομείο

Οι δράστες ήταν Έλληνες ηλικίας 19, 22 και 28 χρόνων

Σέρρες: Νεαροί ληστές έστειλαν ηλικιωμένη στο νοσοκομείο
Χωρίς την παραμικρή ευαισθησία σακάτεψαν στο ξύλο μια ηλικιωμένη γυναίκα τρεις αδίστακτοι νεαροί κακοποιοί οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της στις Σέρρες το βράδυ της περασμένης Τρίτης για να τη ληστέψουν. Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο, αλλά οι δράστες βρέθηκαν στα κρατητήρια.

Οι Έλληνες δράστες ηλικίας 19, 22 και 28 χρόνων έφτασαν έξω από το σπίτι της 80χρονης και οι δυο από αυτούς έμειναν απ' έξω σε ρόλο τσιλιαδόρων, ενώ ο 22χρονος εισέβαλε στο εσωτερικό και χτύπησε με γροθιές την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη! Στη συνέχεια, άρπαξε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και διέφυγε μαζί με τους δυο συνεργούς του. Η 80χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε όσα της συνέβησαν στους αστυνομικούς του τμήματος Πρώτης.

Οι τρεις νεαροί κακοποιοί εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα χρυσαφικά βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην 80χρονη.  Οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες συνεχίζονται, ενώ στο μεταξύ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης