Έπιασαν και τον τρίτο καλλιεργητή της χασισοφυτείας στο Πετρωτό Αχαΐας

Έπιασαν και τον τρίτο καλλιεργητή της χασισοφυτείας στο Πετρωτό Αχαΐας

Ο 54χρονος Έλληνας αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή

Έπιασαν και τον τρίτο καλλιεργητή της χασισοφυτείας στο Πετρωτό Αχαΐας
Πέντε ημέρες μετά τους δυο συνεργούς του, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και ο τρίτος καλλιεργητής της χασισοφυτείας με τα τρία διαφορετικά επίπεδα και τις δυο εισόδους, που είχε εντοπιστεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη θέση Μαυρομανδήλα, στο Πετρωτό Αχαΐας. 

Ο 54χρονος Έλληνας αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή και συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών το πρωί της Τετάρτης. Είχε ήδη ταυτοποιηθεί αμέσως μετά τον εντοπισμό της έκτασης περίπου 300 τετραγωνικών χασισοφυτείας, που εκτεινόταν σε τρία σημεία μέσα σε μια δασώδη περιοχή με πυκνή φυσική βλάστηση. Το πότισμα γινόταν με λάστιχο μήκους 100 μέτρων, που ήταν θαμμένο μέσα στο χώμα και συνδεόταν με κοινοτική παροχή. 

Μέσα στο χώρο της φυτείας, οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει άμεσα τον ένα καλλιεργητή ηλικίας 55 χρόνων, ενώ λίγο αργότερα και έναν 37χρονο συνεργό του ο οποίος τον είχε μεταφέρει εκεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, από τη συγκομιδή των 110 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων, υπολογίζεται ότι οι καλλιεργητές θα έβγαζαν κέρδος ύψους 120.000 ευρώ! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης