Κόρινθος: Παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ. οι χασισοκαλλιεργητές

Κόρινθος: Παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ. οι χασισοκαλλιεργητές

Παρακολουθούσαν τις κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων με φορητούς πομποδέκτες ωστόσο δεν γλίτωσαν τη σύλληψη

Κόρινθος: Παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ. οι χασισοκαλλιεργητές
Με φορητούς πομποδέκτες που είχαν στην κατοχή τους, παρακολουθούσαν τις κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων οι καλλιεργητές μιας μικρής αλλά ιδιαίτερα… αποδοτικής χασισοφυτείας στην κοινότητα Λέχαιο του Δήμου Κορινθίων!

Ωστόσο, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βραχατίου που πραγματοποίησαν μυστικά έρευνα στο αγρόκτημα του 37χρονου υπόπτου, είχαν πάρει τα μέτρα τους και επικοινωνούσαν μέσω κινητών για να μην γίνουν αντιληπτοί! Έτσι, βρήκαν τα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80, 2,50 και τριών μέτρων που καλλιεργούσε μαζί με έναν 36χρονο ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Πάνω του κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι, ένα τσεκούρι, δύο πριόνια, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,25 εκατοστών και 55 ευρώ.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ο 37χρονος στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ένα κιλό και 536 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, λαθραίος καπνός βάρους 1.234 γραμμαρίων, 36 σπόροι κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς, τρεις συσκευές USB, 383 ευρώ και διάφορα αντικείμενα για τη συσκευασία των ναρκωτικών. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης