Καταζητούμενοι συνελήφθησαν σε Σέρρες και Θεσπρωτία

Καταζητούμενοι συνελήφθησαν σε Σέρρες και Θεσπρωτία

Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας εντόπισαν τον 44χρονο αλλοδαπό να κινείται στην πόλη και του έκαναν έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος

Καταζητούμενοι συνελήφθησαν σε Σέρρες και Θεσπρωτία
Στην Αθήνα τον αναζητούσαν, στις Σέρρες εντοπίστηκε τελικά ένας Γεωργιανός σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για κλοπή.

Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας εντόπισαν τον 44χρονο αλλοδαπό να κινείται στην πόλη και του έκαναν έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ο οποίος διέταξε την μεταγωγή του στην Αθήνα όπου θα εκτελεστεί η ποινή του.
 
*** Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ. εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα ένας νεαρός Ρουμάνος που αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για κλοπή. Ο 26χρονος αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια για αναγνώριση και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το ένταλμα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που δρομολόγησε την διαδικασία για την έκδοσή του στη Ρουμανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης