«Σήκωσαν» πάλι χρηματοκιβώτιο από βίλα στη Μύκονο!

«Σήκωσαν» πάλι χρηματοκιβώτιο από βίλα στη Μύκονο!

Παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα, άρπαξαν διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα, αλλά και μετρητά μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν

«Σήκωσαν» πάλι χρηματοκιβώτιο από βίλα στη Μύκονο!
Δεν έχουν τέλος οι διαρρήξεις στην κοσμική Μύκονο, που βρίσκεται στο έλεος των συμμοριών οι οποίοι χτυπούν βίλες και πολυτελείς κατοικίες, κυρίως επωνύμων παραθεριστών! Άλλη μια διάρρηξη με πλούσια λεία καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στόχος, αυτή τη φορά, ήταν μια εξοχική κατοικία σε περιοχή του νησιού των ανέμων, στην οποία οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων. Με την ησυχία τους παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα, άρπαξαν διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα, αλλά και μετρητά μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν. Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από το χώρο όπου κινήθηκαν οι δράστες.

*** Την ίδια ώρα, άλλη μια «χρυσή» κλοπή συνέβη στην Κω, όπου άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα της κατοικίας μιας 48χρονης Ουκρανής και άρπαξαν από μέσα διάφορα χρυσά κοσμήματα και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας 30.000 ευρώ! Η αλλοδαπή υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης