Συνελήφθη ο Αλβανός που βίασε την κόρη της φίλης του και σκότωσε τη μητέρα της!

Συνελήφθη ο Αλβανός που βίασε την κόρη της φίλης του και σκότωσε τη μητέρα της!

Η αστυνομία αναζητούσε για οκτώ μήνες το αδίστακτο άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί

Συνελήφθη ο Αλβανός που βίασε την κόρη της φίλης του και σκότωσε τη μητέρα της!
Δεν χωράει ο νους τα όσα φρικτά είχε κάνει μέσα σε δυο μήνες στην οικογένεια της Ελληνίδας συντρόφου του ένας αδίστακτος Αλβανός που συνελήφθη μετά από αναζητήσεις οκτώ μηνών. Όπως αποδείχθηκε, είχε ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της γυναίκας και είχε σκοτώσει στο ξύλο τη μητέρα της επειδή τον κατηγορούσε!

Σε βάρος του 30χρονου Αλβανού εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια, το οποίο είχε εκδώσει ο ανακριτής Κέρκυρας. Ωστόσο, τα ίχνη του είχαν χαθεί και τελικά εντοπίστηκε στον Μεθοριακό Σταθμό του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, όπου τον συνέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας από την Κέρκυρα που είχαν πληροφορηθεί τις κινήσεις του.

Ο απάνθρωπος αλλοδαπός ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της 27χρονης Ελληνίδας φίλης του τον Σεπτέμβριο του 2015, στο σπίτι όπου συζούσαν. Ωστόσο, εξακολούθησαν να μένουν μαζί για δυο μήνες. Όταν, στις 16 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, η 57χρονη μητέρα της συντρόφου του έμαθε τι είχε συμβεί στην εγγονή της, διαπληκτίστηκαν άγρια και ο 30χρονος άρχισε να τη χτυπά τόσο άγρια που προκάλεσε τον θάνατό της! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί. Με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εκδόθηκε το ένταλμα και μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης