Αγρίνιο: Τσάκωσαν επί τω έργω τη «θερμόαιμη» τσιγγάνα!

Αγρίνιο: Τσάκωσαν επί τω έργω τη «θερμόαιμη» τσιγγάνα!

Τη συνέλαβαν όχι όμως για κλοπή, αλλά για... «άσεμνες πράξεις και κινήσεις σε άνδρες, προκαλώντας τους σαρκική συνάφεια»

Αγρίνιο: Τσάκωσαν επί τω έργω τη «θερμόαιμη» τσιγγάνα!
Την αναζητούσε η Αστυνομία για κλοπή με το γνώριμο κόλπο της… ερωτικής αγκαλιάς, αλλά η νεαρή και όμορφη τσιγγάνα εξακολουθούσε να επιτίθεται με… χάδια σε ηλικιωμένους άνδρες στο Αγρίνιο! Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τη συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, όχι όμως για κλοπή.

Η 22χρονη βρέθηκε επί των έργω, σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν ηλικιωμένο και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου της υποβλήθηκε μήνυση για «άσεμνες πράξεις και κινήσεις σε άνδρες, προκαλώντας τους σαρκική συνάφεια»! Ωστόσο, προ ημερών είχε αναγνωριστεί από τις φωτογραφίες ύποπτων γυναικών από έναν 63χρονο άνδρα που είχε αιφνιδιάσει αγκαλιάζοντάς τον στο παρκινγκ του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου» και τράπηκε σε φυγή, αφού πρώτα είχε «βουτήξει» 1.000 ευρώ από την τσέπη του.

Το κόλπο με τα ερωτικά χάδια από τσιγγάνες έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο. Άλλες δυο κοπέλες ηλικίας 19 και 23 χρόνων είχαν συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας να… χαϊδολογούν δυο εμβρόντητους ηλικιωμένους τους οποίους δεν πρόλαβαν να ξαφρίσουν και παραπέμφθηκαν με την ίδια κατηγορία στο Πταισματοδικείο από το οποίο αφέθηκαν ελεύθερες. Πριν από λίγες ημέρες, άλλες τρεις νεαρές ηλικίας 16, 20 και 21 χρόνων, άρπαξαν με την ίδια μέθοδο το κινητό ενός 83χρονου μέσα από την τσέπη του στο παρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης