Το test drive κατέληξε στην... κλοπή της μηχανής!

Το test drive κατέληξε στην... κλοπή της μηχανής!

Ο υποψήφιος αγοραστής έκλεισε ραντεβού με τον αγοραστή  για να δοκιμάσει τη μηχανή, αλλά μόλις ανέβηκε στη σέλα έγινε... καπνός!

Το test drive κατέληξε στην... κλοπή της μηχανής!
Να βγάλει λίγα χρήματα για να τα φέρει βόλτα, στον καιρό της οικονομικής κρίσης, προσπάθησε ένας 40χρονος από τα Ιωάννινα που έβγαλε στο «σφυρί» τη μοτοσικλέτα του. Δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι θα την έχανε κατά τη διάρκεια του... test drive που έκανε ένας υποψήφιος αγοραστής!

Ένας νεαρός εντόπισε την αγγελία που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή ιστοσελίδα για την πώληση της μοτοσικλέτας ο 40χρονος ιδιοκτήτης και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του προσπαθώντας να τον πείσει ότι ενδιαφερόταν σοβαρά. Την Πέμπτη έκλεισαν ραντεβού  στην Περιφερειακή οδό των Ιωαννίνων για να δοκιμάσει τη μηχανή, αλλά μόλις ανέβηκε στη σέλα έγινε... καπνός!

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια και, μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 30χρονο Έλληνα για τον οποίο ερευνάται αν έχει εξαπατήσει και άλλους με ανάλογο τρόπο. Ωστόσο, ο νεαρός δεν έχει εντοπιστεί και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης