Μπαράζ συλλήψεων για παράνομα όπλα στη βόρεια Ελλάδα

Μπαράζ συλλήψεων για παράνομα όπλα στη βόρεια Ελλάδα

Δεκάδες φωτοβολίδες λάμψης και δύο παράνομα όπλα είχε στο σπίτι του, στο Δρέπανο Κοζάνης, ένας 32χρονος

Μπαράζ συλλήψεων για παράνομα όπλα στη βόρεια Ελλάδα
Δεκάδες φωτοβολίδες λάμψης, που δεν εξήγησε πού και πότε θα χρησιμοποιούσε, είχε στο σπίτι του στην κοινότητα Δρέπανο της Κοζάνης μαζί με δυο παράνομα όπλα, ένας 32χρονος τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας μετά από πληροφορίες που τους οδήγησαν στην κατοικία του.

Εκεί, ανακάλυψαν τα δύο πιστόλια κρότου και τα 52 φυσίγγια για τα οποία ο 32χρονος δεν διέθετε την απαραίτητη από το νόμο άδεια κατοχής, αλλά και 45 φωτοβολίδες λάμψης μαζί με ένα εξάρτημα εκτόξευσης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών. 

*** Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε στην κατοχή ενός 24χρονου μετά από έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μια περιοχή της Κοζάνης, οδήγησε τους άνδρες της Ασφαλείας στο σπίτι του 36χρονου προμηθευτή του. Όμως, δεν βρέθηκε εκεί παρά μόνο άλλη μια μικροποσότητα χασίς. Ωστόσο, κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, 346 φυσίγγια, μια ξιφολόγχη και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διάθεση και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Κλείσιμο
*** Σε χωριό του Έβρου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας συνέλαβαν έναν 72χρονο που είχε στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου– λάμψης με 57 φυσίγγια, δυο φωτοβολίδες και έναν γεμιστήρα. 

*** Σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 53χρονο στο σπίτι του οποίου βρήκαν ένα πιστόλι κρότου – λάμψης, δέκα φυσίγγια αερίου, 49 αβολίδωτα φυσίγγια κρότου, ένα γεμιστήρα και μια θήκη όπλου. 

*** Σε χωριό του Έβρου, αστυνομικοί του τμήματος Δικαίων συνέλαβαν έναν 78χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν ένα πιστόλι κρότου με 54 φυσίγγια, ένα κυνηγετικό όπλο και  25 φωτοβολίδες.  

*** Στο ίδιο χωριό, συνέλαβαν και έναν 35χρονο μετά από έρευνα στο σπίτι του όπου εντόπισαν δυο πιστόλια κρότου, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δυο κυνηγετικά όπλα, πέντε βλήματα πολεμικού όπλου, 36 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα πυροδοτημένο βλήμα όλμου και τρεις γεμιστήρες. 

*** Σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί του τμήματος Ελευθερούπολης συνέλαβαν τον έναν 55χρονο με ένα πιστόλι κρότου και έξι φυσίγγια. 

*** Σε άλλο χωριό της Καβάλας, συνέλαβαν έναν 47χρονο που είχε στην κατοικία του 120 φυσίγγια κρότου - αερίου. 

*** Σε άλλο χωριό της Καβάλας, συνελήφθη άλλος ένας 55χρονος, επειδή κατείχε ένα περίστροφο κρότου– αερίου και 26 φυσίγγια. 

*** Σε χωριό της Ροδόπης, άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν 29χρονο όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ένα πιστόλι κρότου - αερίου. 

*** Στο ίδιο χωριό, συνέλαβαν έναν 28χρονο που είχε στην κατοικία του ένα πιστόλι κρότου – αερίου με 19 φυσίγγια. 

*** Σε άλλο χωριό της Ροδόπης, συνελήφθη ένας 32χρονος μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα, ένα περίστροφο κρότου – αερίου με 52 φυσίγγια και δυο πολεμικά φυσίγγια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης