Επικίνδυνος Καρανίκας: Προτείνει κάνναβη αντί για χημειοθεραπείες!

Επικίνδυνος Καρανίκας: Προτείνει κάνναβη αντί για χημειοθεραπείες!

Εξαλλοι οι χρήστες: «Χάσαμε τα παιδιά μας, ντροπή!», «Γελάει όλο το Διαδίκτυο» - Και εκείνος απαντάει: «Διαγράφω κατινιές»

Επικίνδυνος Καρανίκας: Προτείνει κάνναβη αντί για χημειοθεραπείες!
Σάλος επικρατεί στο Facebook
με τα κείμενα που ποστάρει ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος είναι λάτρης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικού δικτύωσης με συνεχή παρουσία σε αυτό. Οι χρήστες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο κ. Καρανίκας που τυχαίνει να είναι και σύμβουλός του
Αλέξη Τσίπρα χθες ανέβασε στο λογαριασμό του ένα αμφιβόλου προελεύσεως κείμενο που περιέγραφε την ιατρική περιπέτεια ενός υποτιθέμενου καρκινοπαθή και παροτρύνει να μη γίνονται χημειοθεραπείες γιατί το έλαιο κάνναβης εξαφανίζει την ασθένεια!

Κλείσιμο


Οποιος διάβαζε το κείμενο, εκτός από κάποιες γραφικές περιπτώσεις που έδιναν συγχαρητήρια στον κ. Καρανίκα κάνοντας λόγο για παγκόσμιες συνωμοσίες των φαρμακοβιομηχανιών, έμενε ενεός με την ελαφρότητα που κάποιος αποθαρρύνει μέσω τέτοιων κειμένων τους καρκινοπαθείς από το να ακολουθούν τις θεραπείες τους. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να συνδέσουν τα όσα ποστάρει ο επικίνδυνος κ. Καρανίκας με τη δραματική κατάσταση που υπάρχει στα ελληνικά νοσοκομεία στα οποία οι καρκινοπαθείς περιμένουν μήνες για να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία-ακτινοθεραπεία. Τα σχόλια πέφτουν βροχή από απλούς πολίτες, μέχρι ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο και ήταν άκρως επικριτικά για αυτό που έκανε ο κ. Καρανίκας. Μάλιστα οι χρήστες τον έκαναν μέχρι και report στο Facebook για την ανάρτησή του.


















Πώς απάντησε ο ίδιος σε όλα αυτά; Με τη φράση: «Διαγράφω κατινιές»!




Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο καρκινοπαθής που αναφέρεται στο άρθρο που πόσταρε ο κ. Καρανίκας ανέβασε πρόσφατα στο Facebook τη μάχη που συνεχίζει να δίνει με την ασθένεια αναφέροντας ότι η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Αρα πέρα από όλα τα άλλα, το κείμενο με το οποίο ο στρατηγικός σύμβουλος προτρέπει στη χρήση κάνναβης είναι και παντελώς ψευδές!

Δείτε βίντεο: Ο Καρανίκας, η κάνναβη, οι χημειοθεραπείες και οι "κατινιές"



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης