Ηλεία: Γερή μπάζα από διάρρηξη την ώρα της Ανάστασης

Ηλεία: Γερή μπάζα από διάρρηξη την ώρα της Ανάστασης

Σε κρυψώνα στο σπίτι ανακάλυψαν 23.000 ευρώ, 3.100 δολάρια Καναδά, 90 αμερικανικά δολάρια, αλλά και πλήθος χρυσά κοσμήματα μεγάλης αξίας

Ηλεία: Γερή μπάζα από διάρρηξη την ώρα της Ανάστασης
Ούτε οι ίδιοι οι διαρρήκτες που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία μιας οικογένειας στην λειτουργία της Ανάστασης το βράδυ του Μ. Σαββάτου, δεν θα περίμεναν ότι θα γίνονταν... πλούσιοι από τη μια στιγμή στην άλλη! Ήταν, πάντως, τόσο άπληστοι ώστε έκλεψαν ακόμη και τα κλειδιά του αυτοκινήτου μάρκας Mercedes του πατέρα!

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν πληροφορηθεί ότι ο 51χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας είχε κάνει ανάληψη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για να το διαθέσει σε κάποια αγορά και καραδοκούσαν περιμένοντας τη στιγμή που θα έφευγε μαζί με τους δικούς του για την εκκλησία. Έπειτα, διέρρηξαν το σπίτι και το έκαναν... φύλλο και φτερό!

Σύντομα ανακάλυψαν την κρυψώνα, μέσα στην οποία υπήρχαν 23.000 ευρώ, 3.100 δολάρια Καναδά και 90 αμερικανικά δολάρια, αλλά και πλήθος χρυσά κοσμήματα μεγάλης αξίας! Ο 51χρονος ιδιοκτήτης έπαθε σοκ μόλις επέστρεψε από την εκκλησία και διαπίστωσε τι είχε συμβεί. Έτσι, κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια Πύργου, αλλά ήδη οι δράστες βρίσκονταν μακριά όταν έφτασαν οι αστυνομικοί που περιορίστηκαν στη λήψη αποτυπωμάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης