Κύπρος: «Στα πράσα» διευθυντής κλινικής κρατικού νοσοκομείου για χρηματισμό

Κύπρος: «Στα πράσα» διευθυντής κλινικής κρατικού νοσοκομείου για χρηματισμό

Συνελήφθη σήμερα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα - Φέρεται να συνεργαζόταν με ιδιωτικό ειδικό ιατρικό κέντρο εκτός Λευκωσίας, στο οποίο παρέπεμπε ασθενείς με την απαίτηση να του καταβάλλεται προμήθεια

Κύπρος: «Στα πράσα» διευθυντής κλινικής κρατικού νοσοκομείου για χρηματισμό
Στη σύλληψη του Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Δρ. Γιαννάκη Κυαμίδη, προχώρησε πριν λίγο η Κυπριακή Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δρ. Κυαμίδης φέρεται να συνεργαζόταν με ιδιωτικό ειδικό ιατρικό κέντρο εκτός Λευκωσίας, στο οποίο παρέπεμπε ασθενείς με την απαίτηση να του καταβάλλεται προμήθεια.

Σήμερα στήθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία έξω από το ειδικό κέντρο, όπου υποβλήθηκε σε έρευνα ο Δρ. Κυαμίδης και διαπιστώθηκε ότι κατείχε μερικές εκατοντάδες ευρώ, τα οποία ήταν σημαδεμένα.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγες ώρες μετά την πρώτη σύλληψη, η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε και δεύτερο γιατρό της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για μίζες από ιδιωτικό ακουολογικό κέντρο στο οποίο παραπέμπονταν ασθενείς από τα κρατικά νοσοκομεία. 

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και η σύλληψη ενός ακόμη διευθυντή κλινικής ΩΡΛ σε άλλο κρατικό νοσοκομείο της Κύπρου. 

Ο Δρ. Γιαννάκης Κυαμίδης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης