Απομακρύνθηκε το φλεγόμενο αυτοκίνητο από την Κορίνθου-Πατρών

Απομακρύνθηκε το φλεγόμενο αυτοκίνητο από την Κορίνθου-Πατρών

Δείτε φωτογραφίες - Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Πάτρα - Δεν τραυματίστηκε κανείς από το ατύχημα

Απομακρύνθηκε το φλεγόμενο αυτοκίνητο από την Κορίνθου-Πατρών
Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο 96ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο λόγος που το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά δεν είναι γνωστός. Κατά πληροφορίες ο οδηγός του πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως και δεν τραυματίστηκε.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Το σημείο του ατυχήματος είναι περίπου το 96ο χιλιόμετρο της εθνικής Κορίνθου-Πατρών, σε μια περιοχή που εκτελούνται έργα για την διαπλάτυνση του δρόμου.

Η τροχαία σταμάτησε την κυκλοφορία περίπου στο 92ο χιλιόμετρο και εξέτρεπε την κίνηση των αυτοκινήτων που κατευθύνονταν προς την Πάτρα μέσω παρακαμπτηρίων.

Η ταλαιπωρία και οι μικροκαθυστερήσεις διήρκεσαν λιγότερο από μία ώρα αφού περίπου στις 15:10 η φωτιά στο φλεγόμενο ΙΧ κατασβέστηκε, το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το δρόμο και η κυκλοφορία στην εθνική Κορίνθου-Πατρών άρχισε να αποκαθίσταται.


Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης