Χαλκιδική: Διέθεταν λαθραία οινοπνευματώδη ποτά στους πελάτες τους

Χαλκιδική: Διέθεταν λαθραία οινοπνευματώδη ποτά στους πελάτες τους

Κατά τις έρευνες που έκαναν αστυνομικού βρέθηκαν συνολικά 145 φιάλες αλκοολούχων ποτών

Χαλκιδική: Διέθεταν λαθραία οινοπνευματώδη ποτά στους πελάτες τους
Αμφίβολης ποιότητας ποτά που είχαν εισαχθεί από το εξωτερικό χωρίς να καταβληθούν οι σχετικοί φόροι και δασμοί, διέθεταν στην πελατεία τους πέντε ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι μιας επιχείρησης και τριών καταστημάτων τα οποία λειτουργούν σε περιοχή της Χαλκιδικής!

Κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου, τόσο στην επιχείρηση και τα τρία καταστήματα, όσο και σε ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο των υπόπτων, βρέθηκαν συνολικά 145 φιάλες αλκοολούχων ποτών οι οποίες αποτελούσαν προϊόντα λαθρεμπορίου και κατασχέθηκαν για να σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν περιέχουν ποτά «μπόμπες» επικίνδυνα για την υγεία. 

Οι πέντε επιχειρηματίες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία.

*** Στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας οδηγήθηκαν 21 Έλληνες και αλλοδαποί από την Κίνα, τη Νιγηρία και την Αλβανία που συνελήφθησαν επειδή εργάζονταν ως μικροπωλητές σε εμποροπανήγυρη στην περιοχή των Αλυκών, χωρίς να διαθέτουν τη σχετική άδεια. Στους πάγκους τους διέθεταν διάφορα είδη τροφίμων ενώ λειτουργούσε και μια καντίνα. Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 95.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης