Πύλος: Αλβανός πίσω από τέσσερις διαρρήξεις προ πενταετίας!

Πύλος: Αλβανός πίσω από τέσσερις διαρρήξεις προ πενταετίας!

Οι διαρρήξεις είχαν γίνει τον Απρίλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2011 και είχαν αποφέρει στον δράστη μετρητά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 5.200 ευρώ

Πύλος: Αλβανός πίσω από τέσσερις διαρρήξεις προ πενταετίας!
Παλιές, αλλά όχι... ξεχασμένες, ήταν οι τέσσερις διαρρήξεις που είχαν γίνει το 2011 σε τρία καταστήματα και ένα σπίτι σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία και εξιχνιάστηκαν χάρη στην επίμονη έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Πύλου!

Οι διαρρήξεις είχαν γίνει τον Απρίλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2011 και είχαν αποφέρει στον δράστη μετρητά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 5.200 ευρώ, σύμφωνα με τα θύματα. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος (σήμερα) Αλβανός, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Φυσικά, μετά από πέντε χρόνια, τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης