Επιδρομή τσιγγάνων σε μαγαζιά των Ιωαννίνων

Επιδρομή τσιγγάνων σε μαγαζιά των Ιωαννίνων

Εμφανίζονται ως πελάτες και ξαφρίζουν τα ταμεία και τους πελάτες

Επιδρομή τσιγγάνων σε μαγαζιά των Ιωαννίνων
Σε πραγματικό εφιάλτη έχει εξελιχθεί η δράση συμμοριών από άνδρες και γυναίκες τσιγγάνους με... μακριά χέρια, στα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων! Οι δράστες εμφανίζονται ως πελάτες και ξαφρίζουν τα ταμεία ή τους πελάτες με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Σε δυο ανθοπωλεία μπήκαν προσποιούμενοι ότι ήθελαν να αγοράσουν... ανθοδέσμη δυο νεαροί τσιγγάνοι, αλλά όταν βρήκαν την ευκαιρία άρπαξαν διάφορα χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές. Οι κλοπές είχαν γίνει την περασμένη Κυριακή, αλλά εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Κατσικά και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες ηλικίας 23 και 34 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

*** Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 45χρονη τσιγγάνα και αναζητούν άλλες τρεις συνεργούς της ηλικίας 20, 28 και 36 χρόνων, που μπήκαν σε ένα κατάστημα πώλησης ενδυμάτων σε κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων δήθεν για να ψωνίσουν. Όσο απασχολούσαν τον 73χρονο ιδιοκτήτη, όμως, άρπαξαν μέσα από την τσέπη του όσα χρήματα είχε! Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και η έρευνα για τον εντοπισμό των άλλων τριών γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης