Ζάκυνθος: Δυο συλλήψεις για διαφορετικές κλοπές στη Ζάκυνθο

Ζάκυνθος: Δυο συλλήψεις για διαφορετικές κλοπές στη Ζάκυνθο

Ναρκωτικά βρήκαν στις τσέπες ενός 38χρονου Έλληνα ο οποίος μετά τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς βρέθηκε να έχει κλέψει και το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε

Ζάκυνθος: Δυο συλλήψεις για διαφορετικές κλοπές στη Ζάκυνθο
Συμπτωματικά έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας
στην Ζάκυνθο ένας 38χρονος Έλληνας, όταν ακινητοποίησαν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε κατά την διάρκεια δειγματοληπτικών ελέγχων και διαπίστωσαν ότι ήταν κλεμμένο. Στις τσέπες του, μάλιστα, βρήκαν και ναρκωτικά.

Όπως φάνηκε από τον έλεγχο των στοιχείων, το δίκυκλο είχε κλαπεί την περασμένη Κυριακή από την πόλη της Ζακύνθου και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο 38χρονος, που είχε στην κατοχή του και μικροποσότητα ηρωίνης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με τις κατηγορίες της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών.
Κλείσιμο

*** Στον ίδιο δικαστικό λειτουργό παραπέμφθηκε και ένας 44χρονος Έλληνας, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί αμέσως μετά την καταγγελία ενός γιατρού ότι εισέβαλε στο ιατρείο του στην πόλη της Ζακύνθου και άρπαξε το πορτοφόλι του! Πράγματι, το κλεμμένο πορτοφόλι βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης