Το NRC προσλαμβάνει προσωπικό στη Χίο, για τους πρόσφυγες

Το NRC προσλαμβάνει προσωπικό στη Χίο, για τους πρόσφυγες

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν την διαχείριση ιστοσελίδας και διερμηνείας, τεχνικούς για ύδρευση και αποχέτευση, διαχειριστή οικονομικών και ταμία, φύλακες και αποθηκάριους

Το NRC προσλαμβάνει προσωπικό στη Χίο, για τους πρόσφυγες
Μετά την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και το Νορβηγικό Συμβούλιο για τους πρόσφυγες (Norwegian Refugee Council / NRC), που δραστηριοποιείται στη Χίο, θα προσλάβει προσωπικό για τις ανάγκες διαχείρισης των προσφύγων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιοποίησε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, το NRC προτίθεται να προσλάβει προσωπικό για τις ανάγκες στη Χίο, το οποίο και θα διατηρήσει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, με δυνατότητα παράτασης, προφανώς αναλόγως των εξελίξεων στο προσφυγικό πρόβλημα και την παραμονή της οργάνωσης στο νησί.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν την διαχείριση ιστοσελίδας και διερμηνείας, τεχνικούς για ύδρευση και αποχέτευση, διαχειριστή οικονομικών και ταμία, φύλακες και αποθηκάριους.

Κλείσιμο
Στα ζητούμενα προσόντα των υποψηφίων προβάλλονται η ανάλογη εργασιακή εμπειρία, η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσας, καθώς και γνώσεις άλλων γλωσσών (αραβικά, περσικά και παστούν), άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κ.ά.

Οι προσλήψεις θα γίνουν άμεσα και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους (αίτηση, βιογραφικό) το αργότερο έως την προσεχή Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 (προσοχή, γιατί στην προκήρυξη της ιστοσελίδας του αναφέρει άλλη προθεσμία), στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gr.vacancies@nrc.no., καθώς και στο ξενοδοχείο Χανδρής, όπου εδρεύει η οργάνωση, στη Χίο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του NRC.

Πηγή: astraparis.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης