«Σήκωσε» με φορτηγό τον εξοπλισμό ενός σπιτιού

«Σήκωσε» με φορτηγό τον εξοπλισμό ενός σπιτιού

Τα ίχνη του 22χρονου Έλληνα δράστη ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα

«Σήκωσε» με φορτηγό τον εξοπλισμό ενός σπιτιού
Περίσσευε το θράσος σε ένα νεαρό διαρρήκτη που έβαλε στο μάτι την ιδιοκτησία ενός 70χρονου σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς έφερε μαζί του το... φορτηγό του για να «σηκώσει» ολόκληρο τον οικιακό εξοπλισμό που βρήκε στον αποθηκευτικό χώρο!

Τα ίχνη του 22χρονου Έλληνα δράστη ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον 70χρονο ιδιοκτήτη τους. Ο 22χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ το ιδιόκτητο Ι.Χ. φορτηγό του που χρησιμοποίησε για την μεταφορά των κλοπιμαίων κατασχέθηκε.

*** Δυο διαρρήξεις και μια απόπειρα σε καταστήματα της Κω έκανε μέσα σε λίγη ώρα ένας 41χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο... «θεριακλής διαρρήκτης είχε αρπάξει προϊόντα καπνού από ένα μίνι μάρκετ και χρήματα από ένα εστιατόριο, μέρος από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης