Χασισοφυτείες σε Αλεξανδρούπολη και Νάουσα

Χασισοφυτείες σε Αλεξανδρούπολη και Νάουσα

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον τετράποδο ανιχνευτή που τους οδήγησε στην φυτεία με τα 34 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών ως 1,60 μέτρου, την ώρα που τα φρόντιζε ο 64χρονος

Χασισοφυτείες σε Αλεξανδρούπολη και Νάουσα
Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών ξετρύπωσε μια χασισοφυτεία σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης και έδωσε τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τον καλλιεργητή της.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον τετράποδο ανιχνευτή που τους οδήγησε στην φυτεία με τα 34 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών ως 1,60 μέτρου, την ώρα που τα φρόντιζε ο 64χρονος. Σε έρευνα που ακολούθησε στην αγροικία του ακριβώς δίπλα, βρέθηκαν άλλα πέντε δενδρύλλια ύψους 0,50 εκατοστών ως 1,20 μέτρου και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 144 γραμμαρίων και τέσσερα τσιγαριλίκια. Ο ηλικιωμένος χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε στην κατοχή του ένας 56χρονος όταν του έκαναν έλεγχο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, οδήγησε στην ανεύρεση της μίνι φυτείας με τα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων που καλλιεργούσε σε δύσβατη περιοχή δίπλα στο αγρόκτημά του στο οποίο βρέθηκε κρυμμένη η ακατέργαστη κάνναβη βάρους 800 γραμμαρίων που αποξήραινε. Μαζί κατασχέθηκαν 150 σπόροι κάνναβης και μικροποσότητα χασίς και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

*** Στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 52χρονος όταν κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στο σπίτι του 52χρονου, κατασχέθηκε και ένα πιστόλι κρότου διαμετρήματος 9 mm και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης