Ιωάννινα: Έπιασαν ζευγάρι, μόλις έδωσε ηρωίνη στο «βαποράκι»

Ιωάννινα: Έπιασαν ζευγάρι, μόλις έδωσε ηρωίνη στο «βαποράκι»

Ο νεαρός Έλληνας αποκάλυψε τους προμηθευτές του, έναν 27χρονο Αλβανό και μία 36χρονη Ρουμάνα, για την σύλληψη των οποίων οργανώθηκε αμέσως επιχείρηση - Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες και τους συνέλαβαν

Ιωάννινα: Έπιασαν ζευγάρι, μόλις έδωσε ηρωίνη στο «βαποράκι»
Μόλις αγόρασε ηρωίνη βάρους 5,4 γραμμαρίων από το ζευγάρι αλλοδαπών που τον χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι», έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 29χρονος στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων.

Ο νεαρός Έλληνας αποκάλυψε τους προμηθευτές του, έναν 27χρονο Αλβανό και μία 36χρονη Ρουμάνα, για την σύλληψη των οποίων οργανώθηκε αμέσως επιχείρηση. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες, τους συνέλαβαν και βρήκαν πάνω τους πέντε συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 150,3 γραμμαρίων, 400 ευρώ και τέσσερα κινητά.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων άσκησε για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Ρουμάνα και στον Αλβανό, που κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Στον 29χρονο ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης