Νέα μαρτυρία για τον άγριο ξυλοδαρμό: Μου κόπηκε η ανάσα όπως πέταξαν τον Βαγγέλη στο έδαφος

Νέα μαρτυρία για τον άγριο ξυλοδαρμό: Μου κόπηκε η ανάσα όπως πέταξαν τον Βαγγέλη στο έδαφος

Ο μπράβος τον έπιασε με λαβή από την μέση και το στήθος και τον κοπάνησε με πάρα πολύ δύναμη στο πάτωμα λέει στο protothema.gr - Αυτό δεν το έχω δει ούτε σε ταινία εξομολογείται

Νέα μαρτυρία για τον άγριο ξυλοδαρμό: Μου κόπηκε η ανάσα όπως πέταξαν τον Βαγγέλη στο έδαφος
«Τον έπιασε με λαβή από την μέση και το στήθος και τον κοπάνησε με πάρα πολύ δύναμη στο πάτωμα που εμένα μου έκοψε την ανάσα». Με τη φράση αυτή ξεκινά την περιγραφή του άγριου ξυλοδαρμού του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου άλλος ένας αυτόπτης μάρτυρας των όσων συνέβησαν έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου και είχαν ως κατάληξη τον βαρύτατο τραυματισμό του νεαρού Κυπρίου.

«Ήμουν στο μισό μέτρο και είδα κατευθείαν τον Βαγγέλη με το που τον χτύπησε, κατάλαβα, ότι δεν θα βγει σε καλό γιατί αμέσως άρχισε και έκανε σπασμούς, ροχάλιζε και έβγαζε αίμα από την μύτη και το στόμα. Μόνο από τον ήχο που άκουσα που τον έριξε κάτω κατάλαβα ότι δεν….. δυστυχώς δεν θα μας βγει σε καλό» λέει ο Στέλιος ένας από τους παρόντες στο περιστατικό οι οποίο όσο περνάνε οι ημέρες σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν για όσα φοβερά έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο Στέλιος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί που βρισκόταν και ο άτυχος 31χρονος με την παρέα του και την γυναίκα του. Θυμάται τον έναν σεκιουριτά να σέρνει τον άτυχο Βαγγέλη με κεφαλοκλείδωμα στο πάρκινγκ λίγο πριν ο δεύτερος, ο 25χρονος που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, να του κάνει μια λαβή που όπως λέει «δεν έχω δει ούτε σε ταινία».

«Είδα, νομίζω τον υπεύθυνο, που ήρθε και τον έπιασε τον Βαγγέλη κεφαλοκλείδωμα και τον πήγε στη μέση του παρκινγκ και τον βάραγε χαστούκια, δυνατά και ο Βαγγέλης προσπαθούσε να τον απωθήσει και του φώναζε "Για ποίον λόγω με βαράς. Δεν έκανα κάτι. Κάτσε να μιλήσουμε" αλλά εκείνος συνέχιζε να χτυπάει» συνεχίζει τη συγκλονιστική περιγραφή στο protothema.gr ο Στέλιος.

Όσο για το τι προηγήθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας επιμένει ότι κανείς δεν κατάλαβε τι ήταν αυτό που έκανε τους μπράβους να χτυπήσουν τόσο άγρια τον 31χρονο Κύπριο. «Κανένας δεν κατάλαβε τον λόγω που έγινε όλο αυτό. Δηλαδή έκατσε ο σεκιουριτάς και βάρεσε τον Βαγγέλη τον Πέππο, χωρίς λόγω και αιτία. Ήμουν μέσα στο μαγαζί και καθόμουν σε άλλη παρέα. Και είδα έναν συνωστισμό εκεί. Δεν κατάλαβα από την αρχή τι έγινε. Σηκώθηκα και πήγα στον προθάλαμο του μαγαζιού που είχαν τον Βαγγέλη. Και μετά έγινε το κακό έξω» λέει στο protothema.gr
Κλείσιμο


Τα όσα έγιναν στο πάρκινγκ τρομοκράτησαν τον Στέλιο σύμφωνα με τον οποίο τουλάχιστον άλλοι δέκα άνθρωποι είδαν αλλά φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα. «Τρομοκρατήθηκα πάρα πολύ. Ειλικρινά μου κόπηκαν τα χέρια και τα πόδια. Δεν το πρόλαβα έπρεπε να είμαι τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά για να προλάβαινα να σπρώξω έναν από τους δύο για να μην γινόταν το κακό. Δεν ήμουν μόνος μου ήταν πάρα πολλοί που ήταν την φάση αυτή τουλάχιστον δέκα άτομα έχουν δει την φάση. Πολλά άτομα μου είπαν ότι έχουν αυτό ακριβώς αλλά πολύ δεν έχουν έρθει γιατί είναι μικρά παιδιά 17-18χρονών και φοβούνται» λέει ολοκληρώνοντας τη συγκλονιστική του μαρτυρία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης