Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 4 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 4 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 4 μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα

Κλείσιμο

 

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€ και άνω, από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 10/08/2015 έως και το Σάββατο 15/08/2015).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 10/08/2015 έως και το Σάββατο 15/08/2015.

 

** Για την εξαργύρωση των γνωστών δωροεπιταγών 6 ή 5 ευρώ είναι απαραίτητη η χρήση της κάρτας Club και ο κάθε κάτοχος κάρτας μπορεί να εξαργυρώσει μέχρι μία δωροεπιταγή την εβδομάδα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάρτα Club, αποκτήστε τη γρήγορα και εύκολα στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour και χρησιμοποιήστε την αμέσως!









3. Τη διπλή μουσική συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού από το Island, το κορυφαίο club της Αθήνας

“ISLAND 15”

Αυτή την Κυριακή, η διπλή συλλογή με τις επιτυχίες του καλοκαιριού από το κορυφαίο κλαμπ της Αθηναικής Ριβιέρας είναι στο ΘΕΜΑ.

Δύο cd με 32 μεγάλες επιτυχίες :

  •  Early Drinks με μουσική που σας ταξιδεύει και
  •  Late Shots με τις απόλυτα χορευτικές επιλογές, που επέλεξε το κορυφαίο club

 της Αθήνας έρχονται στη δισκοθήκη σας μαζί, την ίδια Κυριακή!

Επιτυχίες όπως : “Stars”-Minsieur Minimal, “Dont Let Me Be Misunderstood” -Jamie Cullum Featuring Gregory Porter, “Take Me To Church”-Hozier, “Supreme”-Robbie Williams, “Forever And Ever”-Demis Roussos και “Worth It”-Fifth Harmony, “Smooth Criminal”-Tony Succar/JeanRodriguez και πολλά ακόμη προσφέρονται  αυτήν την Κυριακή σε ένα διπλό cd αποκλειστικά στους αναγνώστες μας.

 

Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή την πιο καλοκαιρινή διπλή μουσική συλλογή “Island 15”, γιατί τα parties στο Island γίνονται …. ΘΕΜΑ!






Μην το χάσετε!





4. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 και Novalifε, για να βλέπετε ποδόσφαιρο και ταινίες.  

 

Έχεις Θέμα;

Βλέπεις δωρεάν ποδόσφαιρο και ταινίες στα Novasports1 και Novalifε!

 

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος

Δείτε με το κουπόνι αυτής της Κυριακής :

 

Τα 2 φιλικά του Ολυμπιακού

·         το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας στο Στάδιο Καραισκάκη (Κυριακή 9 Αυγούστου, 21:00)  και

  • το φιλικό του Ολυμπιακού με την Εθνική Κατάρ

(Πέμπτη 13 Αυγούστου, 18:30)

 

Και 2 ακόμη φιλικά παιχνίδια :

  • Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

(Παρασκευή 14 Αυγούστου, 19:00) και

  • Φιορεντίνα – Ηρακλής

(Σάββατο 15 Αυγούστου, 20:00)

 






Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  09/08/2015 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη
Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις, εντελώς δωρεάν δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

 

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 9 Αυγούστου μπορείτε να δείτε:

 

HIGHLIGHTS - Novasports 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

18:00    ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΛΟΥΖ-Σ. ΕΤΙΕΝ (LIVE)

21:00    ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (LIVE) 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

19:00     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ TOP

 

ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

21:30     Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

22:00     ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TOP

 

TΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

21:30     Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TOP

22:00     ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ICC

                ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ Μ.

 

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

18:30     ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ (LIVE) TOP

22:00     ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ICC

                INΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ TOP

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

17:00     ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

                «ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΪΦ: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ»

18:30     ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ NHRA

19:00     ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (LIVE)

21:00     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

                PREVIEW SHOW

21:30     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

                2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE) TOP

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

18:00     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

                2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE) TOP

20:00     ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ (LIVE)

21:00     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

                2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE) TOP

 

 

Η διαδικασία είναι απλή

Η διαδικασία για να κάνετε χρήση της προσφοράς είναι απλή: Όσοι επιλέξουν αυτή την Κυριακή 9/8 το ΘΕΜΑ (στην έκδοση των 4,25 ευρώ) θα βρουν ένα κουπόνι στην πρώτη σελίδα του ενθέτου “THEMA PEOPLE” στην οποία αναγράφεται ένας κωδικός.

Με τον κωδικό και ακολουθώντας τις οδηγίες σύνδεσης ο αναγνώστης του «ΘΕΜΑΤΟΣ» θα έχει  το προνόμιο σε τρία λεπτά να απολαύσει το Novasports 1 και Novalife για μια ολόκληρη εβδομάδα – έως ότου δηλαδή ανανεώσει την πρόσβαση με την εφημερίδα της επόμενης Κυριακής.

Για παράδειγμα, ο κωδικός που θα βρείτε αυτήν την Κυριακή 9/8 θα ισχύει από τις 00:01 της Κυριακής 9 Αυγούστου μέχρι τις 23:59 του  Σαββάτου 15 Αυγούστου 2015.

 

Ποιοι μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β)  Όσοι έχουν laptop, tablet ή και κινητό smartphone, ακόμη κι αν δεν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

 

Πώς θα συνδεθείτε

1. Εσείς που είστε συνδροµητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόµενο:

Thema κενό, µοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο κάτω µέρος της σελίδας, κενό smart card number (ο αριθµός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντοµα θα λάβετε απαντητικό SMS µε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι  τώρα συνδροµητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέµβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουµε τις απαραίτητες οδηγίες.

 

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή  και πιάτο)

 

A’ τρόπος

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόµενο: Thema κενό, µοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο κάτω µέρος της σελίδας και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Όσοι έχετε laptop, µπαίνετε στο protothema.nova.gr, πληκτρολογείτε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό σας  και ενεργοποιείται η υπηρεσία.

 

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταµπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρµογή novago. Στη συνέχεια θα εισάγετε όνοµα χρήστη και τον κωδικό σας και θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

 

ή εναλλακτικά B’ τρόπος

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828

(αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

 

Οι οδηγίες σύνδεσης περιλαμβάνονται σε εσωτερική σελίδα του ενθέτου “THEMA PEOPLE” κάθε Κυριακή (και μόνο στην έκδοση των 4,25 ευρώ)

Δείτε εδώ: 








5. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

 

Διαβάστε στο People αυτής της Κυριακής :

Μετεγγραφές – βόμβα!
Πώς διαμορφώνεται το νέο τηλεοπτικό σκηνικό την επόμενη σεζόν, ποιοι οι τηλεστάρ που θα βρεθούν αντιμέτωποι, ποιο το παρασκήνιο των αποχωρήσεων και των συζητήσεων. Το κανάλι που αναδεικνύεται «πρωταθλητής των μεταγγραφών» και η ζώνη που αναμένεται να είναι η πλέον ανταγωνιστική.

Μιχάλης Ιγνατίου: Τα μυστικά έγγραφα που έφερε στο φως

“Τρόικα, ο δρόμος προς την καταστροφή”, λέγεται το νέο βιβλίο του Μιχάλη Ιγνατίου που φέρνει στο φως, μέσα από την έρευνά του, απόρρητα έγγραφα και μυστικές διαβουλεύσεις την περίοδο που η Ελλάδα βάδιζε ολοταχώς προς την οικονομική κρίση. Τι πιστεύει για το ρόλο των πρωθυπουργών προ του 2010, πώς περιγράφει την πίεση που έζησε κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, ποιο ήταν κατά τη γνώμη μου το «σημείο μηδέν» από το οποίο ξεκίνησε η κατρακύλα.

Μαρία Ματσούκα : «Θα ήθελα να κάνουμε δίδυμα»
Η Μαρία Ματσούκα λίγο πριν φύγει για μήνα του μέλιτος στο εξωτερικό με το σύζυγό της, Θέμη Γιαννίτσα, με τον οποίο γνωρίζονται από παιδιά, μιλάει για τις μεγάλες αλλαγές της ζωής της, τη «χαλαρή» και έπειτα επίσημη πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, τη μεγάλη συγκίνηση και τα δάκρυα του πατέρα της και εξηγεί γιατί η αδερφή της, Δήμητρα Ματσούκα, δεν έχει ακόμα παντρευτεί.

Κέλυ Κελεκίδου-Νίκος Κουρκούλης

Η νέα ζωή της Κέλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη στο Ντάργουϊν της Αυστραλίας.
Πώς περνάει τον καιρό της η οικογένεια μετά και την έλευση του 4ου μέλους της, που γεννήθηκε εκεί. Τι τους οδήγησε να φύγουν από τη χώρα, ποιον πολύ δικό τους άνθρωπο έχουν πάρει μαζί τους, το νέο επιχειρηματικό τους βήμα εκεί εκτός μουσικής, η βάφτιση της κόρης τους που θέλουν να γίνει στην Ελλάδα και οι προσωπικές και επαγγελματικές συναντήσεις που έκαναν στην Ελλάδα τις βδομάδες που επέστρεψαν για λίγο στα πάτρια εδάφη.

 

Paul Rudd, ο πρωταγωνιστής των ονείρων κάθε κοριτσιού που λατρεύει την ταινία Clueless μεγαλώνει και γίνεται super ήρωας!
20 χρόνια μετά την ταινία που τον καθιέρωσε, έχοντας παντρευτεί και αποκτήσει δύο παιδιά, μιλά στο People για τις κινηματογραφικές επιλογές του και την απόφασή του να γίνει ο απόλυτος
Super Hero, Ant-Man, κάτι που τον έκανε να κόψει για έναν ολόκληρο χρόνο το αλκοόλ και τους υδατάνθρακες!

 

Τα πλέον περιζήτητα αλλά και απίθανα αντικείμενα διασήμων που έχουν πουληθεί σε δημοπρασίες!
Από την βίβλο με ιδιόχειρες σημειώσεις του Elvis Presley, τις ακτινογραφίες θώρακος της Marilyn Monroe αλλά και το φόρεμα με ο οποίο τραγούδησε Happy Birthday Mr President, μέχρι το γάντι με κρύσταλλα του Michael Jackson από την περιοδεία του Bad, την περίτεχνη λεκάνη τουαλέτας του John Lennon, αλλά και το ξύλινο γεράκι που κρατούσε ο Humphrey Bogart, όλα έχουν μια τιμή και μάλιστα εξαιρετικά υψηλή.

Η Katherine Schofield, η διευθύντρια του βρετανικού οίκου δημοπρασιών Bonhams αποκαλύπτει στο People ποιοι είναι οι σταρ που κάνουν κάθε αντικείμενό τους να αποκτά μυθική αξία, ενώ σκιαγραφεί και το προφίλ των αγοραστών που για ένα τέτοιο απόκτημα καταθέτουν μια μικρή περιουσία.







Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 10/08/2015 έως και το Σάββατο 15/08/2015.

** Η δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 10/08/2015 έως και το Σάββατο 15/08/2015.

Η κάθε δωροεπιταγή των 5€ ισχύει για αγορές αποκλειστικά με την κάρτα Club και ο κάθε κάτοχος κάρτας μπορεί να εξαργυρώσει μέχρι μία δωροεπιταγή ανά εβδομάδα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάρτα Club, αποκτήστε τη γρήγορα και εύκολα στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour και χρησιμοποιήστε την αμέσως!

 

 

Μαζί θα περάσουμε την κρίση!

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης