Έκαναν διακοπές στην Πάρο και πλήρωναν με πλαστά

Έκαναν διακοπές στην Πάρο και πλήρωναν με πλαστά

Τέσσερις νεαροί Αλβανοί πλήρωναν με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και εισέπρατταν τα ρέστα σε γνήσια

Έκαναν διακοπές στην Πάρο και πλήρωναν με πλαστά
«Ζωή και κότα» περνούσαν στην τουριστική Πάρο τέσσερις νεαροί Αλβανοί, που πλήρωναν με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και εισέπρατταν τα ρέστα σε γνήσια! Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τους τσάκωσαν πριν πλημμυρίσουν το νησί με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα!

Μετά από καταγγελίες που δέχθηκαν από καταστηματάρχες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες και διαπίστωσαν ότι η τετραμελής σπείρα ψώνιζε εμπορεύματα μικρής αξίας ή έπινε καφέδες και πλήρωνε με «πέτσινα» χαρτονομίσματα. Ως τώρα, εξακριβώθηκε ότι εξαπάτησαν πέντε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Παροικία και τη Νάουσα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο από τους παραχαράκτες ηλικίας 27 και 25 χρόνων και πάνω στον πρώτο βρήκαν άλλο ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ενώ αναζητούν άλλους δυο 26χρονους Αλβανούς συνεργούς τους που έχουν ταυτοποιηθεί. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,  παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης