Ηράκλειο: Έκρυβαν οπλισμό ακόμη και στο μαντρί

Ηράκλειο: Έκρυβαν οπλισμό ακόμη και στο μαντρί

Ανακάλυψαν συνολικά ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, δύο περίστροφα, δύο κυνηγετικά όπλα, δύο αεροβόλα τυφέκια, 38 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και δύο μαχαίρια

Ηράκλειο: Έκρυβαν οπλισμό ακόμη και στο μαντρί
Παντού έκρυβαν παράνομα όπλα τα δυο αδέλφια από περιοχή του Δήμου Γόρτυνας που είχαν στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Μύρωνα ως ύποπτα για παράνομη οπλοκατοχή! Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, όταν βρέθηκε οπλισμός ακόμη και στο μαντρί του ενός.

Οι αστυνομικοί οργάνωσαν ταυτόχρονη επιχείρηση μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και έκαναν εκτεταμένες έρευνες στα σπίτια των δυο ανδρών ηλικίας 42 και 44 χρόνων, στους αποθηκευτικούς χώρους που διατηρούν, αλλά και στο ποιμνιοστάσιο που ανήκει στον 44χρονο και ανακάλυψαν συνολικά ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, δύο περίστροφα, δύο κυνηγετικά όπλα, δύο αεροβόλα τυφέκια, 38 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και δύο μαχαίρια.

Τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να διαπιστωθει αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί, ενώ οι δυο αδελφοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης