Λαμία: Ταμπουρώθηκε σε σχολείο με μια καραμπίνα

Λαμία: Ταμπουρώθηκε σε σχολείο με μια καραμπίνα

Ο 43χρονος φαίνεται πως είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και βγήκε εκτός εαυτού

Λαμία: Ταμπουρώθηκε σε σχολείο με μια καραμπίνα
Τον τρόμο σκόρπισε στην κοινότητα Θερμοπύλες της Λαμίας ένας μεθυσμένος κάτοικος που άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και βγήκε στους δρόμους απειλώντας ότι θα αρχίσει να πυροβολεί, ενώ στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο δημοτικό σχολείο της περιοχής και αρνούνταν να βγει!

Ο 43χρονος φαίνεται πως είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και βγήκε εκτός εαυτού. Άρπαξε το όπλο και, παρά τις προσπάθειες των φίλων του που διασκέδαζαν μαζί να τον ηρεμήσουν, πήρε τους δρόμους απειλώντας όποιον έβρισκε μπροστά του! Μπροστά στον κίνδυνο να προκαλέσει κάποιο ανεπανόρθωτο κακό, οι γνωστοί ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς ο 43χρονος, χώθηκε μέσα στο σχολικό συγκρότημα απειλώντας ότι θα αρχίσει να πυροβολεί! Η περιοχή αποκλείστηκε και επί μια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέβαλαν απελπισμένες προσπάθειες να πείσουν τον ένοπλο να αφήσει το όπλο. Οι προσπάθειές τους είχαν αίσιο αποτέλεσμα και ο 43χρονος παραδόθηκε για να οδηγηθεί με χειροπέδες στα κρατητήρια, απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης