Πήγε οπλισμένος με πιστόλι στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Πήγε οπλισμένος με πιστόλι στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

O 24χρονος επιβάτης είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει και τον συνέλαβαν

Πήγε οπλισμένος με πιστόλι στο αεροδρόμιο της Μυκόνου
Της... μόδας φαίνεται πως έχει γίνει να πηγαίνουν οπλισμένοι στα αεροδρόμια οι επιβάτες! Το τρίτο κρούσμα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, καταγράφηκε στη Μύκονο όπου ένας νεαρός Έλληνας επιχείρησε να επιβιβαστεί οπλισμένος στο αεροσκάφος της γραμμής προς Αθήνα!

Οι άνδρες της Αστυνομίας που έκαναν ελέγχους στο αεροδρόμιο το βράδυ της περασμένης Κυριακής, διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος επιβάτης είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει και τον συνέλαβαν. Το όπλο μαζί με τον γεμιστήρα που είχε μέσα δέκα φυσίγγια κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αυτό ήταν το τρίτο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε μόλις πέντε ημέρες! Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ένας 36χρονος Έλληνας συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Καλύμνου έχοντας στις αποσκευές του μια σιδερογροθιά και δυο ημέρες αργότερα συνελήφθη ένας 21χρονος Έλληνας που εμφανίστηκε σαν... κύριος στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωαννίνων έχοντας στη βαλίτσα του ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ένα μαχαίρι μήκους 0,17 εκατοστών!

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης