Κιλκίς: Το κλεμμένο κινητό αποκάλυψε τους ληστές

Κιλκίς: Το κλεμμένο κινητό αποκάλυψε τους ληστές

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη ληστεία σε βάρος ενός 77χρονου, που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο

Κιλκίς: Το κλεμμένο κινητό αποκάλυψε τους ληστές
«Μίλησε» το κινητό που βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Κιλκίς στα χέρια ενός 35χρονου, στον οποίο έκαναν έρευνα για ναρκωτικά. Ο κάτοχός του παραδέχθηκε ότι ήταν προϊόν ληστείας και το παρέλαβε από έναν από τους δράστες δίνοντάς του ως αντάλλαγμα μικροποσότητα ηρωίνης.

Έτσι οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη ληστεία σε βάρος ενός 77χρονου, που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Το κινητό που του ανήκε, ήταν μέρος της λείας και πωλητής του ήταν ένας 25χρονος που συνελήφθη μαζί με έναν 48χρονο συνεργό του βάσει ενταλμάτων σύλληψης του ανακριτή. Και οι δυο είναι σεσημασμένοι για πλήθος αδικημάτων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους. Όλοι κατηγορούνται για ληστεία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 35χρονος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Οι τρεις από τους κακοποιούς είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στη μονοκατοικία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων σε περιοχή του Κιλκίς παραβιάζοντας την πόρτα, νάρκωσαν με αναισθητική ουσία τον 77χρονο ιδιοκτήτη, του έδεσαν τα χέρια και ακινητοποίησαν τη σύζυγό του με την απειλή μαχαιριού. Στη συνέχεια, άρπαξαν 120 ευρώ και το κινητό και διέφυγαν με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε δεύτερος συνεργός τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης