Παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητούν οι νοσηλευτές

Παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητούν οι νοσηλευτές

Για «να επικρατήσει η λογική και η ομαλότητα στην αναστατωμένη ελληνική κοινωνία, αφετέρου να απομονωθούν οι ακραίες διχαστικές φωνές, απ' όπου και αν αυτές προέρχονται»
 

Παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητούν οι νοσηλευτές
Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ζητεί η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) ΕΣΥ «προκειμένου να εξομαλυνθεί η εκτραχυνθείσα κατάσταση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων».
 
Η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ θεωρεί την παρέμβαση του κ. Παυλόπουλου αναγκαία και κρίσιμη, «ώστε αφενός να επικρατήσει η λογική και η ομαλότητα στην αναστατωμένη ελληνική κοινωνία, αφετέρου να απομονωθούν οι ακραίες διχαστικές φωνές, απ' όπου και αν αυτές προέρχονται».
 
Όπως επισημαίνουν, η παρατεταμένη ύφεση της τελευταίας πενταετίας και η υποχρηματοδότηση των δομών του δημόσιου συστήματος υγείας έχουν καταστήσει μια πολύ μεγάλη μερίδα των Ελλήνων επαίτες σε αυτονόητες κοινωνικές παροχές, πλήττοντας βάναυσα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες, αλλά και την ατομική και συλλογική τους αξιοπρέπεια, σε βαθμό ανεπίτρεπτο.

«Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να υποστεί περαιτέρω υποβάθμιση του επιπέδου της υγείας του, αλλά και γενικότερα του βιοτικού του επιπέδου, κάτι που αυτονοήτως θα συμβεί με τη συνέχιση της παρούσας πρωτόγνωρης κατάστασης της κοινωνικής αναταραχής και του ολοένα και περισσότερο διαφαινόμενου διχασμού μεταξύ των Ελλήνων» καταλήγουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης