Hλιάνα Μάγρα: Γιατί έστειλα επιστολή στους Financial Times

Hλιάνα Μάγρα: Γιατί έστειλα επιστολή στους Financial Times

«Ήθελα να εκφράσω τη γνώμη μου, τα συναισθήματα μου αλλά και το φόβο μου για το αύριο», λέει η 21χρονη φοιτήτρια που συγκλόνισε με την επιστολής της στην αμερικανική εφημερίδα 

Hλιάνα Μάγρα: Γιατί έστειλα επιστολή στους Financial Times
«Θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου τώρα που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Αγγλία, αλλά ποιος θα μου διασφαλίσει ότι μια μέρα θα μπορέσω να βρω δουλειά;»,  λέει η 21χρονη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη που έγινε γνωστή μέσα από την επιστολή που έστειλε στους Financial Times, για τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι Έλληνες τις τελευταίες μέρες.



Κλείσιμο
Η Ηλιάνα Μάγρα μιλάει στο protothema.gr για την επιστολή-αγανάκτηση που δημοσίευσαν οι FT εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τις οδυνηρές καταστάσεις που ζούμε από την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε σε δημοψήφισμα.

«Το μέλλον μου θα ήθελα να είναι στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει προοπτική. Θέλω πολύ να επιστρέψω. Μου λείπει η οικογένειά μου, αλλά θα βρω ποτέ δουλειά;» αναρωτιέται η 21χρονη φοιτήτρια η οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Λονδίνο στο τμήμα Πολιτικές Επιστήμες. 



«Με αυτή την επιστολή ήθελα να εκφράσω τη γνώμη μου, τα συναισθήματα μου αλλά και το φόβο μου για το αύριο. Στην οικογένεια μου υπάρχουν όλες οι κοινωνικές διακυμάνσεις. Από τη μία βλέπω πως ζουν οι άνεργοι συγγενείς μου και πόσο άλλαξε η ζωή τους και από την άλλη βλέπω εκείνους που με δυσκολίες και στερήσεις, ακόμα αντέχουν. Για πόσο όμως θα αντέξουν και εκείνοι;  Δυστυχώς δεν ξέρω ποιους να εμπιστευτώ. Ο καθένας υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον αλλά εγώ δεν το βλέπω να έρχεται και ανησυχώ», λέει η Ηλιάνα Μάγρα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης