Πάτρα: Ψύχραιμη υπάλληλος κοσμηματοπωλείου απέτρεψε ληστεία

Πάτρα: Ψύχραιμη υπάλληλος κοσμηματοπωλείου απέτρεψε ληστεία

Ο επίδοξος ληστής κατάλαβε ότι ήταν θέμα χρόνου να καταφθάσουν περιπολικά της Αστυνομίας κι έτσι εγκατέλειψε τα σχέδιά του και το έβαλε στα πόδια

Πάτρα: Ψύχραιμη υπάλληλος κοσμηματοπωλείου απέτρεψε ληστεία
«Τέρας» ψυχραιμίας αποδείχθηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μια κοπέλα που εργάζεται ως υπάλληλος κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Πάτρας όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν κακοποιό που επιχείρησε να την ληστέψει απειλώντας την με το μαχαίρι που κρατούσε!

Ο άγνωστος άνδρας, που ήταν πιθανότατα Έλληνας, εμφανίστηκε στο κατάστημα παριστάνοντας τον πελάτη και ζήτησε από τη νεαρή υπάλληλο να του δείξει κάποια κοσμήματα. Ξαφνικά, όμως, έβγαλε ένα μαχαίρι και την απείλησε με αυτό ζητώντας της να του δώσει χρήματα και να βγάλει όσα τιμαλφή βρίσκονταν στις προθήκες. Παρόλο που φοβήθηκε, η νεαρή γυναίκα αντέδρασε ψύχραιμα και αστραπιαία, πατώντας το κουμπί του συναγερμού.

Ο επίδοξος ληστής κατάλαβε ότι ήταν θέμα χρόνου να καταφθάσουν περιπολικά της Αστυνομίας κι έτσι εγκατέλειψε τα σχέδιά του και το έβαλε στα πόδια! Η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του και μελετά τα βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής σε μια προσπάθεια να τον αναγνωρίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης