Πάτρα: 48χρονη δήλωνε φίλη του Βαρουφάκη και του Πούτιν για να εξαπατά συμπολίτες της

Πάτρα: 48χρονη δήλωνε φίλη του Βαρουφάκη και του Πούτιν για να εξαπατά συμπολίτες της

Επικαλούμενη της υψηλές γνωριμίες της, έλεγε στα ανυποψίαστα θύματά της ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση της οικονομίας της χώρας και τα έπειθε να επενδύσουν σε διάφορα προγράμματα

Πάτρα: 48χρονη δήλωνε φίλη του Βαρουφάκη και του Πούτιν για να εξαπατά συμπολίτες της
Ως στενή φίλη Ελλήνων και ξένων πολιτικών, συμπεριλαμβανομένου του Γιάνη Βαρουφάκη και ακόμα και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν παρουσιαζόταν μία γυναίκα από την Πάτρα, για να εξαπατά συμπολίτες της και να τους αποσπά σημαντικά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo 24.gr, η 48χρονη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα δήλωνε πότε κόρη γνωστού εφοπλιστή και πότε σύζυγος του πατέρα ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες βιομηχάνους.

Επικαλούμενη της υψηλές γνωριμίες της, έλεγε στα ανυποψίαστα θύματά της ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση της οικονομίας της χώρας και τα έπειθε να επενδύσουν σε διάφορα προγράμματα που τους πρότεινε στο εξωτερικό. Βέβαια, μετά την είσπραξη των σημαντικών ποσών, εκείνη δεν προχωρούσε ποτέ στις ανάλογες επενδύσεις.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site, η αδίστακτη γυναίκα κατηγορείται από έναν άνδρα ότι του απέσπασε 135.000 ευρώ, φτάνοντας στο σημείο να του πει ακόμα και ότι γνωρίζει τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, μέσω ενός συγγενικού προσώπου της.

Η 48χρονη κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο στην πόλη της Πάτρας και ξόδευε πολλά χρήματα σε κέντρα διασκέδασης.

Η επινοητική απατεώνισσα συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στην Πάτρα, ύστερα από καταγγελία 62χρονου τον οποίο εκβίαζε μαζί με τον 57χρονο σύντροφό της, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Τόσο η 48χρονη, όσο και ο σύντροφός της αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της διακεκριμένης απάτης κατ' εξακολούθηση και της εκβίασης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης