Χρήστης ηρωίνης μετέφερε παράτυπους μετανάστες

Χρήστης ηρωίνης μετέφερε παράτυπους μετανάστες

Με τα χρήματα που θα έπαιρνε σκόπευε να αγοράσει ναρκωτικά

Χρήστης ηρωίνης μετέφερε παράτυπους μετανάστες
Να αγοράσει ναρκωτικά σκόπευε ένας 34χρονος Έλληνας χρήστης ηρωίνης με την αμοιβή που θα έπαιρνε από δύο αλλοδαπούς τους οποίους παρέλαβε από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Μάλιστα, είχε ήδη πάνω του μια δόση ναρκωτικού.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο με τους τρεις επιβάτες στο ύψος του κόμβου Μανιάκων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Καστοριάς- Κοζάνης και το σταμάτησαν για έλεγχο. Ο 34χρονος οδηγός είχε πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης και συνελήφθη, ενώ από τους δυο Αλβανούς που μετέφερε ο 35χρονος δεν είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ το διαβατήριο του 25χρονου ήταν πλαστό.

Όπως αποδείχθηκε, οι αλλοδαποί είχαν περάσει στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων και είχαν μισθώσει τον 34χρονο για να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε μαζί με 345 ευρώ και τέσσερα κινητά και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και κατοχή ναρκωτικών για τον Έλληνα και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών για τους Αλβανούς, από τους οποίους ο ένας κατηγορείται και για πλαστογραφία. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης