Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης στη Μυτιλήνη

Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης στη Μυτιλήνη

Το ζευγάρι συνελήφθη και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 1.515 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε κλοπές ή να δέχονταν κλοπιμαία ως ανταλλάγματα για το παράνομο εμπόρευμά τους

Ζευγάρι συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης στη Μυτιλήνη
Επί εννέα μήνες, ένα ζευγάρι τσιγγάνων διακινούσε μεγάλες ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Λέσβου, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως «βαποράκια» ανήλικα παιδιά που δεν έδιναν στόχο στις διωκτικές αρχές!

Η δραστηριότητά τους υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης που οργάνωσαν επιχείρηση στον καταυλισμό όπου κατοικούσαν ο 37χρονος διακινητής και η 33χρονη σύντροφός του. Με τη βοήθεια εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου, ανακάλυψαν δυο νάιλον συσκευασίες με 39 γραμμάρια ηρωίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα χαρτοκόπτη και ένα νυχοκόπτη με υπολείμματα ηρωίνης.

Το ζευγάρι συνελήφθη και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 1.515 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε κλοπές ή να δέχονταν κλοπιμαία ως ανταλλάγματα για το παράνομο εμπόρευμά τους. Κι αυτό, γιατί στο κατάλυμά τους βρέθηκαν ένα tablet, έξι κινητά τηλέφωνα και μια κάρτα sim και ένα σπαθί με λάμα μήκους 0,50 εκατοστών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης