Αιτωλοακαρνανία: «Θεριακλής» κάπνισε κλεμμένα τσιγάρα και… παραδόθηκε!

Αιτωλοακαρνανία: «Θεριακλής» κάπνισε κλεμμένα τσιγάρα και… παραδόθηκε!

Μετάνιωσε που έκλεψε οκτώ πακέτα τσιγάρα σπάζοντας το τζάμι ενός σούπερ μάρκετ μαζί με έναν 19χρονο συνεργό του και παραδόθηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία, ένας 21χρονος «θεριακλής»

Αιτωλοακαρνανία: «Θεριακλής» κάπνισε κλεμμένα τσιγάρα και… παραδόθηκε!
Μετάνιωσε που έκλεψε οκτώ πακέτα τσιγάρα σπάζοντας το τζάμι ενός σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας μαζί με έναν 19χρονο συνεργό του και παραδόθηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία, ένας 21χρονος «θεριακλής».

Βέβαια, η κλοπή έγινε τα ξημερώματα και ο νεαρός δράστης εμφανίστηκε το βράδυ. Στο διάστημα αυτό, είχε… καπνίσει αρκετά από τα κλεμμένα τσιγάρα αξίας περίπου 30 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα πρέπει να τα έχει ο 19χρονος που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται από τους αστυνομικούς του τμήματος Βόνιτσας! 

*** «Θεριακλήδες» διαρρήκτες δρουν και στην πόλη της Κω, αλλά έχουν αδυναμία στα… αλκοολούχα ποτά! Πρόκειται για μια παρέα νεαρών που έχει κλέψει διάφορα μπουκάλια από συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ αλλά, αν και τους τσάκωσαν οι ιδιοκτήτες, δεν κατέθεσαν μήνυση εις βάρος τους!

Κλείσιμο
*** Στόχος κλοπής έγινε και μια καφετέρια στην πόλη της Κω, στην οποία εισέβαλαν άγνωστοι παραβιάζοντας ένα μικρό παράθυρο. Οι δράστες άρπαξαν τρεις τηλεοράσεις και δυο υπολογιστές και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης