«Χτενίζουν» τον Πειραιά για τον εντοπισμό του Αλβανού πιστολέρο

«Χτενίζουν» τον Πειραιά για τον εντοπισμό του Αλβανού πιστολέρο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι επαφές του με τρεις Αλβανούς πρώην συγκρατούμενούς του

«Χτενίζουν» τον Πειραιά για τον εντοπισμό του Αλβανού πιστολέρο
Τρεις Αλβανοί τους οποίους ο Αρμπέρ Μπάκο γνώρισε στη φυλακή, είναι τα πρόσωπα που τον καλύπτουν όλες αυτές τις ημέρες σε διαμέρισμα που πιθανότατα βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Είναι όλοι τους μέλη της ίδιας συμμορίας που προμήθευσε τον 31χρονο μακελάρη με πλαστή ταυτότητα την οποία χρησιμοποίησε για να πληρώσει το ξενοδοχείο Γαλήνη, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το μπαρ που έπνιξε στο αίμα.

Το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες διέμενε στο ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο δείχνει ότι στην συγκεκριμένη ζώνη η ομάδα διατηρεί κρησφύγετο και για το λόγο αυτό και εκείνος επέλεξε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προκειμένου να βρίσκεται κοντά στους συνεργούς του. Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι τα μέλη της ίδιας συμμορίας τον προμήθευσαν με τα δύο καλάζνικοφ και το πιστόλι προκειμένου να τα χρησιμοποιεί για τις «βρώμικες» δουλειές του καθώς όλα δείχνουν πως η συμμορία δραστηριοποιείται σε διακίνηση ναρκωτικών, γυναικών και προστασία νυχτερινών καταστημάτων. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο συνεργών του 31χρονου Αλβανού όμως παρά τις έρευνες που έκαναν στα σπίτια και τα σημεία όπου συχνάζουν δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Ωστόσο, στην Αστυνομία είναι βέβαιοι πως κανείς τους δεν κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία και έχουν λουφάξει σε κατάλυμα που τους έχει προσφέρει κάποιος ομοεθνής τους μέχρι να επαναπροσδιορίσουν τις κινήσεις τους. 

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης