Καβάλα: Σπείρα νεαρών διέρρηξε πέντε επιχειρήσεις

Καβάλα: Σπείρα νεαρών διέρρηξε πέντε επιχειρήσεις

Οι τρεις έκλεβαν ό,τι έβρισκαν στις επιχειρήσεις και τις αποθήκες σε χωριά της Καβάλας και άλλοι δυο... αγόραζαν τα κλοπιμαία

Καβάλα: Σπείρα νεαρών διέρρηξε πέντε επιχειρήσεις
Τρεις νεαροί έκλεβαν ό,τι έβρισκαν στις επιχειρήσεις και τις αποθήκες σε χωριά της Καβάλας και άλλοι δυο… αγόραζαν τα κλοπιμαία! Από τις αρχές του μήνα, η σπείρα είχε διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις, ενώ ο 26χρονος αρχηγός της είχε κλέψει από την πόλη της Καβάλας και μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε σε αγροτική περιοχή.

Ο ίδιος, χωρίς την βοήθεια των συνεργών του ηλικίας 23 και 20 χρόνων, είχε τρυπώσει σε δύο επιχειρήσεις που βρίσκονται σε χωριό και επαρχιακή οδό του νομού και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην προσπάθειά του να αρπάξει μια ηλεκτρονική συσκευή, έναν υπολογιστή, μια ηλεκτρική συσκευή, δυο ηλεκτρικά εργαλεία, δυο χορτοκοπτικά μηχανήματα, τέσσερις μπαταρίες μηχανήματος, 50 μέτρα καλώδιο και σωλήνες χαλκού, μέρος από τα οποία πούλησε σε έναν συνομήλικό του και σε έναν 29χρονο.

Όμως, ο 26χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Χρυσούπολης σε χωριό της Καβάλας όπου εντοπίστηκε και ο 29χρονος και εξιχνιάστηκαν άλλες δυο διαρρήξεις σε μια επιχείρηση και μία αποθήκη, που διέπραξαν μαζί με τους άλλους δυο νεαρούς. Από αυτά, είχαν αρπάξει πλήθος μεταλλικά αντικείμενα, δυο ηλεκτρικούς κινητήρες και δυο ηλεκτρικές μηχανές. 

Κλείσιμο
Στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν ο υπολογιστής, μια οθόνη, ένα ηλεκτρικό εργαλείο και δυο ηλεκτρικές συσκευές που αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Όλα τα μέλη της σπείρας είναι σεσημασμένα για κλοπές, ενώ ο 23χρονος για ληστεία. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης