Ηλικιωμένοι με όπλα, χασίς, κροτίδες και λαθραίο καπνό!

Ηλικιωμένοι με όπλα, χασίς, κροτίδες και λαθραίο καπνό!

Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα είδη πυροτεχνίας και του Τελωνειακού Κώδικα

Ηλικιωμένοι με όπλα, χασίς, κροτίδες και λαθραίο καπνό!
Τα ‘χε τα χρονάκια του ένας 72χρονος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να κάνει… μακροβούτια στην παρανομία μαζί με την 58χρονη σύζυγό του! Στην κατοχή τους είχαν παράνομα όπλα και κροτίδες, ενώ διακινούσαν χασίς και λαθραίο καπνό.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας που έκαναν οργανωμένη επιχείρηση στο σπίτι του ζευγαριού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, βρήκαν σε διάφορα δωμάτια και σε δύο οχήματα 640,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αδασμολόγητο καπνό βάρους ενός κιλού και 430,4 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές ακριβείας.

Ακόμη, κατέσχεσαν ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει και δυο κροτίδες. Ο ηλικιωμένος και η γυναίκα του παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα είδη πυροτεχνίας και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης