Κως: Θεριακλής αλλοδαπός έκλεψε τσιγάρα και ποτά

Κως: Θεριακλής αλλοδαπός έκλεψε τσιγάρα και ποτά

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε παραβιάσει την πόρτα ενός μίνι μάρκετ και είχε κλέψει 219 συσκευασίες καπνού και εννέα φιάλες ποτών, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη

Κως: Θεριακλής αλλοδαπός έκλεψε τσιγάρα και ποτά
Αν είχε στο μυαλό του ότι θα κάπνιζε και θα τα… έτσουζε για πολύ καιρό με τα προϊόντα που έκλεψε από ένα κατάστημα στην πόλη της Κω ένας 31χρονος Τυνήσιος, έπεσε έξω καθώς η διάρρηξη εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες από τους άνδρες της Ασφάλειας.

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε παραβιάσει την πόρτα ενός μίνι μάρκετ και είχε κλέψει 219 συσκευασίες καπνού και εννέα φιάλες ποτών, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο 31χρονος «θεριακλής» οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Δύο φορές μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο διέρρηξε ένας… πεινασμένος νεαρός ένα περίπτερο στο Λούρο της Πρέβεζας και άρπαξε τρόφιμα και άλλα φαγώσιμα αξίας 150 ευρώ! Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εξιχνίασαν την κλοπή και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 19χρονου τσιγγάνου, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης